2016 m. lapkričio 13 d., sekmadienis

Mėnesio stilingiausia #Lapkritis

Labas vakaras!

Pastebėjote teisingai, savaitė virto mėnesiu. Visai kaip realiame gyvenime, kartais laikas prabėga greitai, o kartais atvirkščiai - kelios minutės tampa nesibaigiančiomis valandomis ir tik patys galime nuspręsti ar tai gerai, ar ne. Na, o aš pamaniau, jog bus kur kas įdomiau, jei išrinkusi man patikusią panelę stebėsiu kaip kito jos apranga per visą mėnesį (apytiksliai). Ir iš tiesų, net pati nustebau, koks tai smagus užsiėmimas ir kaip aiškiai išryškėja tam tikros derinių tendencijos. Taip pat buvo įdomu, ką apie mano išrinktus derinius mano kitos klubo narės, todėl kaip "nepriklausomą ekspertę" šįkart pasirinkau Arabelą, kuri padėjo įvertinti aprangas. Nieko nelaukdama, pristatau "Mėnesio stilingiausią" - Elizabetę.

Pirmąjį derinį pavadinau "Romantiškas pasimatymas".
Ir iš tiesų, čia viskas taip lengva ir organiška. Jeigu ši lėlė atgytų, neabejotinai jai pavydėčiau tokio natūralumo. Susidaro įspūdis, jog sukurti tokią aprangą nereikėjo didelių pastangų, todėl ir kyla klausimas: "Kodėl gi aš knisuosi drabužinėje valandų valandas ir galiausiai vis tiek lieku nepatenkinta savo lėlės įvaizdžiu?"
Kalbant apie pasimatymą, galiu lažintis, jog jis įvyko teatre. Šioje vietoje stengiuosi apsilankyti bent kartą per mėnesį, todėl žinau, kad elegantiškas paltas, delninė ir aukštakulniai - tai, tarsi teatro "dress code". Čia niekuomet nepamatysite moters ar merginos su kelnėmis, sportiniais bateliais, susitaršiusiais plaukais ar kasdieniu džemperiu. Tai tokia vieta, kurioje visos atskleidžia savo žavesį bei moteriškumą, o jo šiame derinyje tikrai netrūksta.

"Daili poniutė, derinyje keisčiau batus į visiškai juodus, be jokių detalių"- Arabela

Antrasis derinys - "Miesto šurmulys".
Kaip ir visi geri dalykai, taip ir malonus pasimatymas baigėsi ir mūsų Elizabetė įsisuko į dinamišką miesto gyvenimą. Juk realybė tokia - vis skubame, lekiame, kad tik suspėtume nudirbti visus darbus. Kartais tai ypač nuvargina, todėl svarbu patogiai jaustis. O tai pasirodo visai nesunku! Tereikia patogių džinsų, sportinių batelių ir kuprinės, kurios išpopuliarėjo praėjusiais metais ir vis dar pateisina savo vardą. Pasirodo, kai jaučiamės gerai ir problemos nebėra tokios baisios.

"Gražiai sužaista su spalvomis, šiuolaikiškas žaismas, kaip tik pasinerti į miesto gatvių šurmulį"- Arabela

Trečiasis derinys, tai - "Lietinga diena" (kurtas specialiai pagal Weekend Competition #23 temą).
Nenuostabu, kad vyraujant tokiems orams Lietuvoje, jie pamažu persikelia ir į Mados Arenos (MA) pasaulį. Mane džiugina tai, kad net ir esant lietingam orui, tikrai galima atrodyti stilingai. Pastebėjau, jog atėjus rudens sezonui ir subjurus orams, moterys bei merginos tampa kur kas niūresnės. Dažnai pamirštama, jog ruduo ar žiema tikrai nereiškia, jog turime įlįsti į beformius tamsius drabužius ir pamiršti moterišką žavesį. Neretai girdžiu sakant, jog nėra skirtumo kaip atrodai, svarbiausia, jog būtų šilta ir patogu. Mano nuomone, šiuos dalykus galima suderinti, o Elizabetė būtent tai ir įrodė. Kai pamačiau šitą derinį, pagalvojau, jog visai be reikalo nemėgstu lietingų dienų.

"Akį rėžia mėlynas šalis, todėl jį pakeisčiau juodu. Batai ir paltas žiūrisi gražiai, o ir skėtukas visai  nemaišo" - Arabela

Paskutinis ir vienas naujausių Elizabetės derinių - "Stiliaus ikona".
Sukurtas naudojant pačius naujausius MA drabužius, šis derinys tikra "bomba". Apsilankiusi Elizabetės profilyje netekau žado, nes pastaruoju metu jos stilius labai pasikeitė. Tikriausiai jau rudens pradžioje ėmiau stebėti šią stiliaus evoliuciją, kuri vis labiau mane stebina ir džiugina. Nuo šiol Elizabetė vienas iš tų žmonių, į kurių profilius per dieną užsuku mažiausiai po 4 kartus (o tokių žmonių nėra daug!). Tokia apranga man primena merginas iš tumblr ar pinterest tinklalapių, prie kurių galėčiau prasėdėti valandų valandas varvindama seilę. Neabejotinai, ši apranga keliauja į gražiausių derinių TOP.

"Derinys turi tiek elegantiškų, tiek gatvės stiliaus detalių. Spalvos nerėžia akių. Sakyčiau, kad vėrinio reikėtų  paieškoti kitokio, gražiai žiūrėtųsi kažkas ryškesnio, pavyzdžiui, auksinis pakabutis"- Arabela


Tai tiek šiame įraše. Tikiuosi, kad skaityti buvo įdomu. Jeigu turite savų įžvalgų - nesivaržykite, pasidalinkite komentaruose.


~•«Denera»•~




1 komentaras:

  1. Denera, aš tave myliu <333 Taip gražiai viską aprašyti... Ypač nustebino paskutinio derinio komentaras.. Ačiū, ačiū, ačiū!

    AtsakytiPanaikinti